Verbouw

Badkamers

Badkamer renovaties. Toe aan een nieuwe badkamer bij ons bent aan het juiste adres. Wij realiseren de complete badkamerrenovatie in eigen beheer. Dit houd in dat er geen aparte aannemers, loodgieters of electriciens bij u over de vloer komen. VDL Bouwbedrijf doet de gehele badkamerrenovatie in eigen beheer.

Er gingen u al vele tevreden klanten voor. Wij leveren uitsluitend maatwerk. In het 1e gesprek inventariseren wij uw wensen en werken dit uit in een ontwerp met uitgebreide prijsofferte voor het te gebruiken materiaal en santitair.

Isoleren kruipkelder met schelpen

Woningisolatie

Isoleren van de bestaande woning wordt steeds belangrijker. Wij zijn uw specialist in het na-isoleren van woningen op vakkundige wijze. Het na-isoleren van een woning is het belangrijk en vraagt maatwerk. Men moet over de nodige kennis beschikken zodat er geen condens-problemen ontstaan door het niet juist aanbrengen en of het gebruiken van het verkeerde isolatiemateriaal.

Wij als VDL Bouwbedrijf hebben zeer veel kennis en ervaring in het na-isoleren van woningen en kunnen u dan ook deskundig adviseren wanneer u besluit uw woning te isoleren.

Met het isoleren van de woning bespaard u niet alleen op stookkosten, u gaat er ook op vooruit in comfort. Het klimaat in de woning zal aangenamer worden.

Banken denken in deze ook steeds meer mee met de consument ten aanzien van het isoleren van de woning. Banken zijn aan de dag van vandaag u een hoger lening te verstrekken voor het financieren van de woning wanneer deze beter wordt geïsoleerd door een erkende firma als VLD Bouwbedrijf.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kozijnen Ramen Deuren in hout aluminium of PVC

Toe aan nieuwe kozijnen dan ook bent u bij ons aan het goede adres.

Onze houten kozijnen worden vervaardigd in ons eigen atelier VDLWOODS. Doordat wij onze houten kozijnen ramen en deuren zelf produceren hebben wij hierin dan ook zeer snelle levertijden.

Onze Aluminium en PVC kozijnen worden ingevoerd vanuit een zeer moderne fabriek uit Bosnie. Doordat deze in Bosnie worden geproduceerd zijn wij een ook zeer concurrerend met de kozijnfabrieken in Nederland en België. Alle kozijnen ramen en deuren voldoen aan de hier in Nederland en België geldende normen. Zo zijn als onze kozijnen standaard voorzien van veiligheidsbeslag, HR ++ beglazing en op aanvraag triple beglazing.

Vraag VDL Bouwbedrijf naar de mogelijkheden.

Voordeur met voordeurkozijn